Folder AVG Forums » AVG SMB » AVG Admin » 2013 Program Update - Nothing Happens
Page 2 of 2 ‹‹12
January 17, 2014 16:46 Re: 2013 Program Update - Nothing Happens #239135
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Optic

Avatar

Moderator
Join Date: 27.10.2009
Posts: 953
Upgrader should now be working.

Please let us know if this is not the case.

Thanks,

Michael Allen

AVG Customer Services

http://www.avg.com



Join the AVG community!

http://www.facebook.com/AVGFree

http://www.twitter.com/avgfree

http://www.youtube.com/officialavg
January 29, 2014 21:04 Re: 2013 Program Update - Nothing Happens #239588
Reply with Quote | Quick Reply | Top
mmartin19

Avatar

Novice
Join Date: 20.3.2013
Posts: 8
Update..

When trying the updater now the communication between the server and workstation now seems to work (see my attachment), but the actual version of AVG isn't upgraded to 2013. Even after it says complete, which seems to happen fairly quickly, if I manually restart the version is still on 2012.
AVG.png
January 31, 2014 09:53 Re: 2013 Program Update - Nothing Happens #239643
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Optic

Avatar

Moderator
Join Date: 27.10.2009
Posts: 953
Hi mmartin19,

Can you run the attached diagnostic tool (runner.zip) on any of the workstations that have failed to upgrade please?

Let us know when the logs have been sent.

Thanks,

Michael Allen

AVG Customer Services

http://www.avg.com



Join the AVG community!

http://www.facebook.com/AVGFree

http://www.twitter.com/avgfree

http://www.youtube.com/officialavg
Page 2 of 2 ‹‹12