Folder AVG Forums » AVG 2014 » AVG 2014 » Update » AVG 2014 Free Not Updating (General Error)
January 7, 2014 12:32 AVG 2014 Free Not Updating (General Error) #238703
Reply with Quote | Quick Reply | Top
hdimop

Avatar

Novice
Join Date: 7.1.2014
Posts: 3
My AVG 2014 Free starts updating but finishes with a "General error".
OS: Windows 7 x32
I Attach the log files.

January 7, 2014 12:41 Re: AVG 2014 Free Not Updating (General Error) #238704
Reply with Quote | Quick Reply | Top
BIG AL 43

Avatar

Moderator
Join Date: 19.6.2014
Posts: 0
hdimop wrote
I Attach the log files.

???... Actual info required..

In order for your issue to be analysed by the AVG Team please provide update log files and MSinfo output. Apply the AVG 2014 file refs for your update info.


AVG Forums Volunteer ModeratorAVG Forum member since - Nov. 27, 2004My total posts on the Old AVG Free Forum - 27,063
Alan
How-To Articles | FAQ | Free Support
January 7, 2014 13:20 Re: AVG 2014 Free Not Updating (General Error) #238706
Reply with Quote | Quick Reply | Top
hdimop

Avatar

Novice
Join Date: 7.1.2014
Posts: 3
Already sent log files..

Thank you BIG AL for your interest.
The update starts normally, proceeds up to 70% and then stops with "Update Failed" and "General error"
I attach the log files again and the MSInfo file.
I hope that someone will help...

Some info:
Microsoft Windows 7 Professional Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601
System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model G31MX-S2
System Type X86-based PC
Processor Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 1900 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date Award Software International, Inc. F5i, 16/12/2008
Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7601.17514"
Installed Physical Memory (RAM) 3,00 GB
Total Physical Memory 2,99 GB
Available Physical Memory 1,88 GB
Total Virtual Memory 5,98 GB
Available Virtual Memory 4,50 GB
Page File Space 2,99 GB
January 7, 2014 13:57 Re: AVG 2014 Free Not Updating (General Error) #238708
Reply with Quote | Quick Reply | Top
BIG AL 43

Avatar

Moderator
Join Date: 19.6.2014
Posts: 0
hdimop wrote
Already sent log files.. I attach the log files again and the MSInfo file.

Was the info supposed to have been attached to your postings or have you actually used the FTP server & sent it direct to AVG?? If it's in fact the former it's not visible on the forum.


AVG Forums Volunteer ModeratorAVG Forum member since - Nov. 27, 2004My total posts on the Old AVG Free Forum - 27,063
Alan
How-To Articles | FAQ | Free Support
January 7, 2014 14:11 Re: AVG 2014 Free Not Updating (General Error) #238709
Reply with Quote | Quick Reply | Top
hdimop

Avatar

Novice
Join Date: 7.1.2014
Posts: 3
Files RE-attached..

I did attach the files, I do it again.
January 21, 2014 09:18 Re: AVG 2014 Free Not Updating (General Error) #239231
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Pokornyz

Avatar

Administrator
Join Date: 29.11.2010
Posts: 8245
Hello hdimop,

For help on your issue please uninstall Iobit malware fighter and Spybot.

Thank you



AVG Team
How-To articles | FAQ | Free Support