Folder AVG Forums » AVG 2014 » AVG 2014 » Installation » AVG IS 2014 Installation Problem On Windows 8.1
December 24, 2013 12:41 AVG IS 2014 Installation Problem On Windows 8.1 #238170
Top
junkman931

Avatar

Novice
Join Date: 24.12.2013
Posts: 1
Hello,

I'm having this problem with the reinstallation of AVG IS 2014 on Win 8.1 x64

http://i39.tinypic.com/wqtyys.png

Last night I've uninstalled AVG IS 2014 in order to test Avast! IS 2014. Being unsatisfied by its performance decided to reinstall AVG IS 2014 but the above problem showed up.

I've tried removing both AVG and Avast! using their uninstallers and also tried removing them using their uninstalling utilities. Manually deleted AVG folder and remaining registry entries as suggested in the <<If installing / Re-installing problems>> topic.

Had no luck solving the issue.

Attached the logs of AVG IS 2014 installation and MSInfo.
Please help, I don't want to change to another antivirus solution!

----------------------------------------------------------------------------
Later Edit

Traced down the problem to be with a file "avgfwd6a.sys", probably a file required for the firewall to work and that caused all other firewalls to fail installing.
January 7, 2014 12:56 Re: AVG IS 2014 Installation Problem On Windows 8.1 #238705
Top
Pokornyz

Avatar

Administrator
Join Date: 29.11.2010
Posts: 8245
Hello junkman931,

So you already tried using AVG remover? You may also try installing AVG without Firewall component first then add it.

Thank you



AVG Team
How-To articles | FAQ | Free Support
April 12, 2014 01:03 Disapproved post #242177
ilsemol-nr1

Avatar

Novice
Join Date: 12.4.2014
Posts: 1
The post has been evaluated as inappropriate and therefore it was disapproved.