Folder AVG Forums » Other AVG products » Family Safety » Freezing On Save After Assign Profiles
November 20, 2013 14:55 Freezing On Save After Assign Profiles #236899
Reply with Quote | Quick Reply | Top
dig123456789

Avatar

Novice
Join Date: 20.11.2013
Posts: 3
AVG Family Safety latest version on Windows 7 x64, 3 licenses, 2 pc's working fine. 3rd PC won't filter.
Tried reinstalling the software. Also tried deleting the device and re-adding it but each time when I click save after assigning profiles to the users the "Saving.." dialog just spins and spins but never completes.
Any suggestions?
November 22, 2013 13:58 Re: Freezing On Save After Assign Profiles #236960
Reply with Quote | Quick Reply | Top
dig123456789

Avatar

Novice
Join Date: 20.11.2013
Posts: 3
No response from support..

Spoke with support 2 days ago, they had me submit log files, still no response. The filter is non-functional this is very frustrating.
Ticket number from email: 00248060 [ref:_00Db0Jy90._500b02amVV:ref]
November 26, 2013 09:18 Re: Freezing On Save After Assign Profiles #237082
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Pokornyz

Avatar

Administrator
Join Date: 29.11.2010
Posts: 8245
Hello dig123456789,

In order to analyze your issue please provide us with more information (better description, screenshot, MSInfo output, etc).

Thank you



AVG Team
How-To articles | FAQ | Free Support
November 26, 2013 19:58 Re: Freezing On Save After Assign Profiles #237122
Reply with Quote | Quick Reply | Top
dig123456789

Avatar

Novice
Join Date: 20.11.2013
Posts: 3
Pokornyz wrote
Hello dig123456789,

In order to analyze your issue please provide us with more information (better description, screenshot, MSInfo output, etc).

Thank you



November 29, 2013 09:23 Re: Freezing On Save After Assign Profiles #237263
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Pokornyz

Avatar

Administrator
Join Date: 29.11.2010
Posts: 8245
Hello dig123456789,

We deleted your PC from FAS so please restart computer so it is added again(to make sure it is not some glitch).

Can you please provide us with example page FAS didn't blocked?
Also please try change FAS configuration using web(https://myaccount.avg.com) and let us know results.

Thank you



AVG Team
How-To articles | FAQ | Free Support