Folder AVG Forums » Other AVG products » PC Tuneup » Windows Notification : AVG PC Tuneup Service Has Stopped Working
April 25, 2013 00:23 Windows Notification : AVG PC Tuneup Service Has Stopped Working #228290
Reply with Quote | Quick Reply | Top
TamilGuru

Avatar

Novice
Join Date: 11.4.2013
Posts: 7
While performing AVG one-click maintenance. Suddenly windows popup:
AVG PC Tuneup Service has stopped working.
Close or check online solution. frowning

I tried reinstall. Still i got the same issue. angry
I have attached screenshot.
25 april pc tuneup 1.JPG25 april pc tuneup 2.JPG25 april pc tuneup 3.JPG
April 25, 2013 12:42 Re: Windows Notification : AVG PC Tuneup Service Has Stopped Working #228309
Reply with Quote | Quick Reply | Top
_malchys_

Avatar

Administrator
Join Date: 2.5.2012
Posts: 1874
Hi TamilGuru,

I recommend reinstalling (uninstall and then install it back) AVG PC TuneUp in this case.

What's the status now?

Please attach the Msinfo Output and Process Crash Dump to your reply if it's still crashing.

Thanks.



AVG Team
How-To articles | FAQ | Free Support

April 25, 2013 20:50 Re: Windows Notification : AVG PC Tuneup Service Has Stopped Working #228327
Reply with Quote | Quick Reply | Top
TamilGuru

Avatar

Novice
Join Date: 11.4.2013
Posts: 7
Thanks for your reply...

I'll try reinstall once-again wink .
June 16, 2013 19:52 Re: Windows Notification : AVG PC Tuneup Service Has Stopped Working #230321
Reply with Quote | Quick Reply | Top
fedup2

Avatar

Novice
Join Date: 16.6.2013
Posts: 6
AVG System Status Check Has Stopped Working..

Hi
I keep having a 'pop up' AVG system status check has stopped working. Nothing i do can get rid of it. I also had problems with a PC tune-up pop as well. I have uninstalled AVG, installed it again (twice now). I can't uninstall the free PC tune-up despite all the suggestions on the threads. It appears that several people have the same problem as me. What has gone wrong? Why is this keep happening and how can I stop it.

I also have AdAware security system installed. It was all working fine. I think the problem occurred when I installed the PC tune up as my PC was getting quite slow.

Any suggestions gladly welcome. Please can I have any suggestions in easy to understand steps. I am not a techy person.

thank you

http://forums.avg.com/ww-en/avg-forums?sec=thread&act=show&id=230423