Folder AVG Forums » Other AVG products » AVG RescueCD » RescueCD Doesn't Load
March 31, 2013 22:48 RescueCD Doesn't Load #227016
Reply with Quote | Quick Reply | Top
imapchoo

Avatar

Novice
Join Date: 31.3.2013
Posts: 2
Hello!
Today my PC froze up and after restarting it it kept freezing up on the Windows loading screen. I tried booting in safe mode and noticed it was getting stuck on avgidsha.sys or somethi g like that and after a bit of research I found out I had to use RescueCD to rename some files and try to boot up again, but here is my problem: After burning it on a cd disk and booting it up, I choose the AVG Rescue CD option and after 4-5 secs of loading, it gets stuck on 1 line: "usb 1-7: new high speed USB device number 4 using ehci_hcd" I figured it might have something to do with keyboard/mouse/headset being connected through USB so I disconnected everything possible, except monitor and power supply and it still gets stuck there, with the only difference being "number 2" instead of "number 4".
I hope you can help me solve my problem, as I need the computer to study this week.
Thanks in advance.
April 1, 2013 22:23 Re: RescueCD Doesn't Load #227068
Reply with Quote | Quick Reply | Top
imapchoo

Avatar

Novice
Join Date: 31.3.2013
Posts: 2
Hello? No solution to this? Should I post this to the AVG 2013 subforum?
April 11, 2013 16:46 Re: RescueCD Doesn't Load #227651
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Pokornyz

Avatar

Administrator
Join Date: 29.11.2010
Posts: 8233
Hello imapchoo,

For help on your issue please try run your PC in Last Known Good Configuration.

Thank you



AVG Team
How-To articles | FAQ | Free Support