Folder AVG Forums » Archive » Archive » AVG Free » AVG 2012 Free Edition » AVG Network Protection » LinkScanner Not Working With IE9+Google
Page 1 of 3 123››
November 16, 2011 21:49 LinkScanner Not Working With IE9+Google #181259
Reply with Quote | Quick Reply | Top
9haiD3

Avatar

Novice
Join Date: 16.11.2011
Posts: 10
I'm not getting the green check mark next to my links any more. I have safe search enabled in the ie9 addons. LinkScanner works correctly with ie9 and bing. LinkScanner works correctly with firefox 4.0.1 and google. confused
November 19, 2011 04:39 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #181600
Reply with Quote | Quick Reply | Top
9haiD3

Avatar

Novice
Join Date: 16.11.2011
Posts: 10
Help?..

Someone please...
November 23, 2011 15:29 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #182105
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Dusan Obert

Avatar

Administrator
Join Date: 12.8.2009
Posts: 1595
Hello 9haiD3,

Firstly please try to run repair installation with latest installation package.

Should the issue persist, provide us with all AVG log files.

Thank you
___________________AVG TeamHow-To articles | FAQ | Free SupportWe Protect Us
November 25, 2011 04:44 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #182272
Reply with Quote | Quick Reply | Top
9haiD3

Avatar

Novice
Join Date: 16.11.2011
Posts: 10
Thank you!..

A repair installation fixed it. If I ever have another problem with AVG again, I'll be sure to try that before I post. Thank you very much! smile
November 26, 2011 22:23 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #182528
Reply with Quote | Quick Reply | Top
9haiD3

Avatar

Novice
Join Date: 16.11.2011
Posts: 10
LinkScanner: IE9+Google..

Read this thread first.
http://forums.avg.com/ww-en/avg-forums?sec=thread&act=show&id=181259#post_181259
After a repair installation, the problem was fixed for a short amount of time and came back for no reason I can think of. I have tried uninstalling, then using the removal tool, and then installing again. IE9 + Google still doesn't want to display LinkScanner results. Every other combination of browser and search provider that I have tried works fine with LinkScanner. You already have my MSINFO and a screenshot that illustrates the problem, so I won't bother posting those again. If you want them, you can just visit the link above. Here is my log folder from my AVG 2012 Free.
November 29, 2011 13:26 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #182808
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Pokornyz

Avatar

Administrator
Join Date: 29.11.2010
Posts: 8216
Hello 9haiD3,

I would like to let you know that your situation was transferred to our development.

I also find out that it only happen if you are logged into Google account (you can log out as temporary solution).

We will keep you informed in this thread as soon as our developers investigate the situation further.

Thank you
___________________AVG TeamHow-To articles | FAQ | Free SupportWe Protect Us
November 29, 2011 15:33 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #182831
Reply with Quote | Quick Reply | Top
zippo27

Avatar

Novice
Join Date: 27.11.2010
Posts: 2
LinkScanner not working..

Just to add a little further to this debate.
When using Firefox I do not get the green ticks yet if I switch to IE then I do.
Does this throw any light on the problem?
November 29, 2011 16:31 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #182851
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Dusan Obert

Avatar

Administrator
Join Date: 12.8.2009
Posts: 1595
Hello zippo27,

Your issue may be entirely different from one originally described in this thread.
Please check if AVG addon is enabled in Firefox, as described in Weekly overview: 46/2011.

If it is, provide us with all AVG log files, list of addons installed in Firefox and with MSinfo output.

Thank you
___________________AVG TeamHow-To articles | FAQ | Free SupportWe Protect Us
December 13, 2011 19:22 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #184417
Reply with Quote | Quick Reply | Top
9haiD3

Avatar

Novice
Join Date: 16.11.2011
Posts: 10
Logout trick only works once..

It only works for the FIRST search you do after logging out. Every search done after that will not show LinkScanner results.
December 15, 2011 07:37 Re: LinkScanner Not Working With IE9+Google #184612
Reply with Quote | Quick Reply | Top
Pokornyz

Avatar

Administrator
Join Date: 29.11.2010
Posts: 8216
Hello 9haiD3,

I have retested your situation with latest AVG version (2012.0.1890) and your issue seems to be solved.

Please check situation with latest version of AVG and provide us with results.

Thank you
___________________AVG TeamHow-To articles | FAQ | Free SupportWe Protect Us
Page 1 of 3 123››